Halál az életben - művészetterápiás csoport

The service having id "google_buzz" is missing, reactivate its module or save again the list of services.
2022.10.17. - 18:00

Mindannyiunk élménye a halálfélelem, mégse beszélünk róla, vagy épp tabusítjuk. Pedig a halandóságra való rátekintés magában hordozza egy intenzívebb, tartalmasabb élet lehetőségét.
Ebből adódóan most egy 10 alkalmas művészetterápiás csoport indul, melynek célja a halál tudatosítása és elfogadása. Teret nyitunk arra, hogy tabuk nélkül nézhessünk szembe azokkal a gondolatokkal, amelyekkel a mindennapokban sokszor egyedül maradunk. Szembenézni, kiadni, feldolgozni vagy csak tűnődni mindarról, ami felé óhatatlanul tartunk, hogy ezáltal csodálkozhassunk rá önmagunkra, megéléseinkre, a puszta létezés örömére.
A csoportban a saját élményekhez, művészetterápiás eszközökkel fogunk közelíteni: képzőművészettel, zenével, irodalommal és mozgással. Ezeket a művészetterápiás eszközöket pedig olykor meghökkentő és sajátos módon is alkalmazni fogjuk. A foglalkozáshoz semmifajta alkotóművészeti előképzettség nem szükséges. A kötöttségek nélkül, szabadon született alkotások a bennünk elhaló/megszülető érzések előhívását segítik, a lélektani tartalmak kibontását célozzák. A folyamatba úgy lehet bekapcsolódni, ahogy kellemes, így akár megfigyelőként is részt lehet venni.
A csoport 2022. október 17-én kezdődik, és minden hétfőn 18-20 óra között találkozunk összesen 10 alkalommal, 2022. december 19-ig.
Részvételi díj: 3000 Ft/alkalom (a 10 alkalom 30.000 Ft; az ár tartalmazza a foglalkozások során használt eszközöket). Akinek anyagi nehézséget okoz a részvétel, az jelezze, megbeszéljük!
Jelentkezés: legkésőbb október 15-ig
A csoport zárt, kiscsoportos formában működik, ha jelentkezel, akkor 10 alkalomra köteleződsz el.
Jelentkezni az alábbi link kitöltésével tudsz:
https://forms.gle/QuKWmfcwq9fm6wmKA
Ha szükséged van információra a csoporttal vagy a módszerrel kapcsolatban, keress bizalommal!
Várlak a csoportba,
Schlachta Fruzsina, művészetterapeuta
fschlachta@gmail.com
06302589491